MasterChef 2021'de jüri bilmecesi çözüldü! Nusret MasterChef'e jüri oluyor! İşte bomba iddia!

tv8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye 2021'de ana kadro şekilleniyor. İlk iki yarışmacı belli oldu. Ancak bu kez jüri üyeleri ile ilgili bomba iddialar peş peşe patlıyor. Son Nusret detayı ise herkesi ayağa kaldırdı.

Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliğine veda edeceği iddiaları daha önce gündeme gelmişti. Ayrılık iddiaları sonrası yeni bir haber ortaya atıldı ki bundan önceki haberlerin esamesi bile okunmayacak. İddiaya göre dünyaca ünlü şef Nusret MasterChef'e jüri oluyor.


Sosyal medyada da sık sık dile getirilen ancak iddiadan öteye gidemeyen habere göre dünyanın pek çok yerinde restoranı bulunan ve ünlü tuzlama hareketi ile fenomen olan şef Nusret MasterChef Türkiye 2021'de jüri üyeliği yapacak.

Her ne kadar bu durumun zor olduğu bilinse de Nusret’in jüri olması iddiası sosyal medyada gündem oldu.

Nusret Gökçe altına kapladığı taşın fiyatını 2... | Rudaw.net

Diğer yandan ise Danilo Şef’in de yarışmaya veda edeceği söylendi.

JÜRİ ÜYELERİ YERİNDE!

Nusret Gökçe: Nusret artık benim değil Türkiye'nin markası, sahip çıkmak  lazım - Magazin Haberleri | NTV

Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın yarışmaya veda edeceği söylentileri asılsız çıktı. Bu yıl reytinglerde istediği başarıyı yakalayamayan programın bmyle suni gündemlerle ayakta kalmaya çalıştığı belirtiliyor.

MasterChef 2021'de jüri bilmecesi çözüldü! Nusret MasterChef'e jüri oluyor! İşte bomba iddia! ile ilgili etiketler Nusret Gökçe MasterChef masterchef türkiye Nusret
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.