MasterChef 18 Ağustos eleme adayları kimler oldu?

MasterChef eleme adayları kimler oldu? MasterChef’te 18 Ağustos akşamında bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında eleme adayları belli oldu. Şimdi gözler yarışmada kimin eleneceğine çevrildi. İşte MasterChef eleme adayları…

TV8 ekranlarının fenomen yarışması MasterChef’te 18 Ağustos akşamında eleme adayları belli oldu. Sezonun ilk bireysel dokunulmazlık oyununda mavi ve kırmızı takım oyuncuları kıyasıya yarıştı. Şefler, takımlardan tam beş adet yemek yapmalarını isterken dokunulmazlık oyununun galibi ise mavi takım oldu.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef’te bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılar, Mehmet şefin özel irmik helvasını yapma gayreti içerisine düştüler. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlığı kazanmak ve eleme potasından kurtulmak adına tüm hünerlerini sergilediler. 45 dakika sonunda Furkan, Ayyüce ve Duygu arasında bireysel dokunulmazlığı Duygu kazandı.

Duygu ilk eleme adayı olarak ise Celal Sarıgül’ü gösterdi.

MasterChef 18 Ağustos eleme adayları kimler oldu? ile ilgili etiketler MasterChef MasterChef 18 Ağustos MasterChef eleme adayları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.