Massaka'dan Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni bilgilendirme

Yaşamını sürdürdüğü Almanya'da dört gündür yoğun bakımda tedavi gören Killa Hakan lakaplı rap şarkıcısı ve söz yazarı Hakan Durmuş'un sağlık durumu sevenleri tarafından merak ediliyor. Komada olan ve sağlık durumunun ağırlaştığı açıklanan Killa Hakan'ın son durumu hakkında meslektaşı ve yakın arkadaşı Massaka sosyal medya hesabından yeni bilgiler paylaştı. İşte detaylar...

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda tedavisi devam eden ünlü rapçi Killa Hakan'ın sağlık durumuna ilişkin Massaka, sosyal medya hesabından yeni bir bilgilendirmede bulundu.


''ŞİMDİLİK DURUM AYNI''

Massaka, Killa Hakan'ın sağlık durumunun aynı olduğunu söyleyerek şu açıklamayı yaptı: "Herkese selam. Killa Hakan ile alakalı çok fazla mesaj alıyoruz eksik olmayın. Farkındayız merak ediyorsunuz. Ama şimdilik durum aynı. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan konsolosluk ve Sağlık Bakanlığı'na teşekkür ederiz. Herhangi bir gelişme olduğunda mutlaka sizi haberdar edeceğiz."

Massaka'dan Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni bilgilendirme


''DURUMU AĞIRLAŞTI, KOMADA''

Massaka bir önceki yaptığı paylaşımında Killa Hakan'ın durumunun ağır ve komada olduğunu belirterek ''Herkese selam arkadaşlar. Killa Hakan bildiğiniz gibi uzun zamandır sağlık sorunları yaşıyordu. Son günlerde durumu ağırlaştı. Şu an hastanede ve durumu kötüleşti. Kendisi şu an komada. Biz Berlin'de yanındayız. Merak edip arayan, soran herkesten Allah razı olsun. Ortalıkla dönen yanlış bilgilere, başka yerlerden duyduklarınıza itibar etmeyin. Bizim dışımızda açıklama yapanları ciddiye almayın. Gelişme olduğunda sizi habersiz bırakmayacağız. Dualarınızı bekliyoruz'' ifadelerine yer vermişti.

Massaka'dan Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni bilgilendirme - Resim : 2

Massaka'dan Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni bilgilendirme ile ilgili etiketler Killa Hakan kahan durmuş Massaka
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.