Massaka dünyaca ünlü rapçi ile düet yaptı!

Dünyaca ünlü rap yıldızı Wiz Khalifa, Türk rapçi Massaka ile düet yaptı.

22 Aralık 2019'ta duyurulan şarkının adı 'Get On My Grind' olarak belirlenmişti. Massaka'nın hayranlarının merakla beklediği şarkı bugün yayınlandı.

Şarkıda aynı Massaka ve Wiz Khalifa ile beraber Joe Young ve Al Pac da yer alıyor.

WİZ KHALİFA KİMDİR?

 Tam adı Cameron Jibril Thomaz, olan Amerikalı rapçi1987 yılında doğdu.

İlk albümü Show and Prove'u 2006'da çıkardı ve 2007'de Warner Bros. Records ile anlaşma imzaladı. 2008'de eurodance unsurları içeren şarkısı "Say Yeah" urban radyolarda çalmaya başladı ve ABD'de Rhythmic Airplay Chart ve Rap Songs listelerine girmeyi başardı. Warner Bros.'tan ayrıldıktan sonra ikinci albümü olan Deal or No Deal 2009 kasımda yayınladı. 2010 nisanda Internet üzerinden ücretsiz indirilebilen Kush and Orange Juice adlı bir mixtape çıkardıktan sonra Atlantic şirketiyle anlaştı.Atlantic şirketindeyken çıkardığı ilk single "Black and Yellow" onun dünya çapında tanınmasını sağladı. Şarkı Billboard Hot 100 listesinde bir numara oldu ve 54. Grammy Ödülleri'nde "En İyi Rap Performansı" kategorisinde aday gösterildi. Atlantic'le ilk albümü Rolling Papers 29 Mart 2011'de yayınlandı.Son yıllarda Hızlı ve Öfkeli serisine yaptığı müziklerle büyük yükselişe geçmiştir. Serinin 6. filmine yaptığı "We Own It" ve serinin 7. filmine yaptığı "See You Again" şarkıları dünya genelinde milyonlarca tık almış haftalar boyu Youtube'da en çok izlenen videolarda kalmıştır.

Massaka dünyaca ünlü rapçi ile düet yaptı!

 

MURAT İLHAN (MASSAKA) KİMDİR?

 Hard Rock tarzında yaptığı hip hop müzik ile adından söz ettiren Massaka yani Murat İlhan aslen Trabzon‘ludur.

Yaşantısını Almanya Kreuzberg, Berlin’de sürdüren Murat İlhan Almanca ve Türkçe rap yapmakta gruptadır.

Yaşantılarını müziğe yansıtan Massaka üyeleri ilk olarak Karanlık isimli albümü müzik piyasasına sürmüş ardından ikinci albümleri olan Eşkiya adlı şarkıyı Sansar Salvo ile seslendirmiştir. Özellikle Blutbeton isimli albüm ile ciddi bir çıkış yakalamışlardır.

Box ve Wing chu sporları ile ilgilenen Murat İlhan küçük yıllarından bu yana kendisini rap şarkıları ile ifade etmeyi tercih etmiştir. Almanya’nın Berlin Kreuzberg semtinde yaşamaktadır. Monstar gruptan daha sonra ayrılmış Massaka tek başına yoluna devam etmiştir. İlk dönem Murdoc ismini kullanmış ancak Amerika’dan yasal nedenlere ismi kullanamamıştır. Daha sonra Massaka ismini kendi markası olarak kullanaya başlamış günümüzdede Massaka markası ile bandana, kolye ve tişört gibi ürünleride bu marka ile sunmaktadır.

Massaka dünyaca ünlü rapçi ile düet yaptı! - Resim : 2

 

Massaka dünyaca ünlü rapçi ile düet yaptı! ile ilgili etiketler Massaka wiz khalifa düet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.