Mason Greenwood hakkında tecavüz suçlaması yapan öğrenci sessizliğini bozdu

Manchester United'ın genç oyuncusu Mason Greenwood hakkında tecavüz ve şiddet iddialarını ortaya atan 18 yaşındaki kadın sessizliğini bozdu. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen kadın, geçen haftanın oldukça zor geçtiğini belirterek soruşturma sona erene kadar başka bir açıklama yapmayacağını söyledi.

Manchester United forması giyen Mason Greenwood hakkında sosyal medyada yapılan bir paylaşım bir anda gündem olmuştu. 18 yaşındaki bir öğrenci sosyal medyada yaptığı paylaşımda Greenwood'un kendisine tecavüz ederek darp ettiğini iddia etmişti. Genç kadın yaptığı paylaştığı video ve fotoğrafları bir süre sonra silmişti.

Ortaya çıkan iddialar bir anda sosyal medyada gündem olduktan sonra polis ekipleri Greenwood'u tutuklayarak sorguya aldı. Genç oyuncu günler süren sorgunun ardından kefaletle serbest bırakıldı.

TAKIMDAN SÜRESİZ UZAKLAŞTIRILDI

Manchester United, Greenwood'un tutuklanması sonrası yaptığı açıklamada hiçbir şiddet olayını tasvip edemeyeceklerini belirterek, genç oyuncunun soruşturma sona erene kadar maçlarda ve antrenmanlarda yer almayacağını bildirdi. Greenwood'un formasının satışı takımın mağazasından kaldırılırken, birçok taraftar ise aldığı Greenwood formasını iade etti. Öte yandan aralarında Ronaldo'nun da olduğu bazı oyuncular Greenwood'u sosyal medyada takipten çıktı.

GÜNLER SONRA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Geçen hafta sosyal medyada yaptığı paylaşımla gündem olan 18 yaşındaki öğrenci sessizliğini bozdu. Geçen haftanın oldukça zor geçtiğini belirten kadın polis soruşturması sona erene kadar konuşmayacağını söyledi.

Mason Greenwood hakkında tecavüz suçlaması yapan öğrenci sessizliğini bozdu ile ilgili etiketler Manchester United Tecavüz soruşturma Sosyal Medya Mason Greenwood
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.