Maske Kimsin Sen Ayna Karakteri Biran Damla Yılmaz Çıktı! Eda Ece Şok Oldu!

Fox Tv'nin tartışmalı programı Maske Kimsin Sen'de hangi ünlünün maskesi çıktı sorusunun cevabı belli oldu. Uzun süredir konuşulan Ayna karakteri Biran Damla Yılmaz çıktı.

Tansel Öngel'in sunumuyla gerçekleşen Maske Kimsin Sen Cumartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Performansı ve stüdyodaki seyircilerin en az oyunu alan yarışmacının maskesini çıkararak elendiği yarışmada 22 Ocak 2022 Cumartesi akşamı büyük bir sürpriz yaşandı.

Maske Kimsin Sen'de haftalardır merak edilen soru yanıtını buldu. Ayna karakteri Biran Damla Yılmaz Çıktı. Yasak Elma dizisinden rol arkadaşı Eda Ece ile Biran Damla Yılmaz arasında güldüren diyaloglar yaşandı.

Ayna Karakteri Biran Damla Yılmaz Çıktı

Dedektif Eda Ece ile Biran Damla Yılmaz arasında yaşananlar yarışmaya damga vurdu. Yasak Elma'da birbirlerine rakip olan çiftten Eda Ece'nin, ‘Bu arada ben kocamı boşadım o evlendi’ sözleri herkesi güldürdü.

Programın ardından Instagram hesabından Maske Kimsin Sen'den karelerini paylaşan Yılmaz gönderinin altına şu notu düştü:

Maske Kimsin Sen Ayna Karakteri Biran Damla Yılmaz Çıktı! Eda Ece Şok Oldu!

Hayatımın en en en eeenn güzel deneyimiydi!! Öncelikle @medyapimresmi a çook teşekkür ediyoruuum🙏🏻 Çok keyifli ve çook eğlenceliydi!! Muhteşem insanlarla tanıştım, hepinizin emeğine sağlık.💜🙏🏻 Şarkı söylemek, benim için çook zordu🙈 Hele ki insanların önünde, İMKANSIZ dı. Bana muhteşem bir deneyim kazandırdın @maskekimsinsen ve korkumu yenip onu en keyif aldığım şeylerden birine dönüştürdün!😍😍💜💜 Dedektifler, enerjize sağlık. Hepinizin enerjisi muhteşem!🌸 @eda.ece ile aynı sette çok zordu ama güzel bir final oldu 💜 @melisssezen , @alicanyucesoy , @dogudemirkol , @deniztanselongel sizlerle de tanıştığıma çook memnun oldum🙏🏻🌸

 

Maske Kimsin Sen Ayna Karakteri Biran Damla Yılmaz Çıktı! Eda Ece Şok Oldu! ile ilgili etiketler Eda Ece Maske Kimsin Sen ayna Biran Damla Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.