Masha Amini'nin babası PKK'nın İran kolu PJAK üyesi çıktı! HDP'lilerin derdi İran değil PJAK!

İran'da son dönemde yaşanan gerginliğin patlak vermesinin sebebi olarak gösterilen Masha Amini'nin babasının, PKK'nın İran kolu olan PJAK üyesi olduğu öğrenildi. Olaya ilgi gösteren PKK'nın fonladığı kadın derneklerinin dertlerinin İran olmadığını, PJAK olduğu ortaya çıktı.

Gazeteci Emre Erciş, Masha Amini'nin babası Emced Amini'nin PKK/PJAK bileşeni Komele Partisi üyesi olduğunu belirtti.

"MASHA AMİNİ SADECE BİR FİGÜRAN"

"PKK ve Soros tarafından fonlanan kadın derneklerinin dezenformasyon yapılarak servis edilen olaya bu kadar sahip çıkmasının sebebi bu yüzden." diyen Erciş, Masha Amini'nin sadece kullanılan bir figüran olduğunu belirtti. 

 

Masha Amini'nin babası PKK'nın İran kolu PJAK üyesi çıktı! HDP'lilerin derdi İran değil PJAK!

HDP'LİLERİN DERDİ İRAN DEĞİL PJAK

İşte Erciş'in dikkat çeken paylaşımı:

"Masha Amini'nin babası Emced Amini, PKK/PJAK bileşeni Komele Partisi üyesi. PKK ve Soros tarafından fonlanan kadın derneklerinin dezenformasyon yapılarak servis edilen olaya bu kadar sahip çıkmasının sebebi bu yüzden. Masha Amini dünyaya böyle servis ediliyor.

İran'da yaşananlar sözde 'Kadınlara Özgürlük' eylemi değil PKK'nın İran kolu olan PJAK'ın sözde İnsan Hakları Savunucusu olan Kurdistan Human Rights Association(KMMK) e.V. ile Komele Partisi tarafından koordine edilen 'Serhildan' dır. Mahsa Amini, sadece kullanılan bir figüran."

 

Masha Amini'nin babası PKK'nın İran kolu PJAK üyesi çıktı! HDP'lilerin derdi İran değil PJAK! - Resim : 2

 

Masha Amini'nin babası PKK'nın İran kolu PJAK üyesi çıktı! HDP'lilerin derdi İran değil PJAK! ile ilgili etiketler PKK İran HDP baba masha amini emre erciş pjak Emced Amini
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.