Masaj salonunda dehşet! 8 kişi öldürüldü

ABD'nin Atlanta eyaletinde akşam saatlerinde 3 masaj salonu peş peşe silahlı saldırıya uğradı. Atlanta polisinin verdiği bilgiye göre silahlı saldırılar sonucunda Asyalılara ait olduğu belirtilen masaj salonlarında toplamda 8 kişi hayatını kaybetti. Peş peşe düzünlenen saldırılarla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Polisin verdiği bilgiye göre, ilk saldırı Georgia eyaletinin başkenti Atlanta'nın kuzeyinde yer alan Cherokee bölgesinde yerel saatle öğleden sonra yaşandı. Asyalılara ait bir masaj salonuna düzenlenen bu ilk silahlı saldırıda 4 kişinin öldüğü bilgisini paylaşıldı.

Bu olaydan kısa bir süre sonra ise hırsızlık ihbarı yapılan Atlanta şehir merkezindeki bir başka masaj salonunda 3 kişinin daha vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

Masaj salonunda dehşet! 8 kişi öldürüldü

Bu saldırının ardından ise kentin bir başka noktasındaki masaj salonundan silahlı saldırı ihbarı alan polis olay yerine gittiğinde bir kişinin daha vurularak öldürüldüğünü tespit etti.

Peş peşe yaşanan saldırıların ardından şüphelinin kimliğini tespit eden polis, akşam saatlerinde Robert Aaron Long adlı zanlının tutuklandığını bildirdi.

Polis, 3 saldırının da zanlısının Long olduğuna inandıklarını duyurdu. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Amerikan medyası saldırılarda hayatını kaybedenlerden 6'sının Asya kökenli kadınlar olduğunu yazdı.

Masaj salonunda dehşet! 8 kişi öldürüldü ile ilgili etiketler ABD masaj salonu silahlı saldırı atlanta
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.