Martin Skrtel'in aşil tendonu koptu

Kasımpaşa maçında sakatlanan Martin Skrtel'in aşil tendonunun koptuğu ve ameliyat edileceği öğrenildi. Maçın 49. dakikasında koşu yaptığı esnasında çime takılarak düşen ve acılar içinde yerde kalan tecrübeli stopere ilk müdahale saha içinde yapıldı. Daha sonra sedyeyle oyun dışına alınan 36 yaşındaki futbolcu, direkt soyunma odasına götürüldü. 

Süper Lig'in 15. haftasında Başakşehir, sahasında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Bu müsabakada skordan çok Martin Skrtel'in sakatlığı ön plana çıktı. Karşılaşmanın 49. dakikasında koşu yaptığı esnada çime takılıp düşerek acı içinde yer kalan Slovak oyuncunun aşil tendonunun koptuğu ve ameliyat edileceği bilgisine ulaşıldı.

Skrtel'in sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, "Kaybedilen 2 puan var. Skrtel maalesef çok sempatik değil durumu. Muhtemelen aşil tendonu koptu. Kısa süre içerisinde operasyon ve tedavisi olacaktır. Hastaneye götürüyorlar. Bizi çok üzdü. Caiçara'nın aşili koptu. Sahalardan uzak. Şimdi de bu. Allah şifa versin" dedi.

 

Martin Skrtel'in aşil tendonu koptu ile ilgili etiketler Medipol Başakşehir Martin Skrtel
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.