Martin Linnes: Türkler Haaland'dan korkuyor

Martin Linnes: "Galatasaray'ın her maçından sonra soyunma odasında Haaland konuşulur. Neredeyse her pazartesi böyledir. Takım arkadaşlarım bana onu soruyor, merak ediyorlar. Ne yediğini bile merak ediyorlar. Onun adı hep ağızlarında... Bence Türkler Haaland'la karşı karşıya gelmekten korkuyor."

Galatasaray'ın Norveçli sağ beki Martin Linnes, milli takım kampında açıklamalarda bulundu. A Milli Takım'ın 27 Mart'ta deplasmanda oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası grup eleme maçı öncesi Türkiye'yi anlatan 29 yaşındaki futbolcu, "Türkler Haaland'dan korkuyor" dedi.

Bundesliga'da bu sezon 21 maçta 21 gol atan Erling Haaland, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise her 53 dakikada 1 gol atarak değerini 200 milyon eurolara çıkarmıştı. Borussia Dortmund'un gol makinesi Norveç-Türkiye maçı öncesi A Milli Takım teknik heyetinin de gündeminde...

Cumartesi günü oynanacak maç öncesi Norveç medyasına konuşan Linnes, "Galatasaray'ın her maçından sonra soyunma odasında Haaland konuşulur. Neredeyse her pazartesi böyledir. Takım arkadaşlarım bana onu soruyor, merak ediyorlar. Ne yediğini bile merak ediyorlar. Onun adı hep ağızlarında... Bence Türkler Haaland'la karşı karşıya gelmekten korkuyor"  ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao'nun Haaland ile ilgili söylediklerini de aktaran Linnes'in bu sözleri Norveç medyası tarafından ilgiyle karşılandı. Linnes, "Falcao da Erling'in farkında ve performansından etkileniyor. Radamel, herkesin kendisi konuşmasını ve gol atmanın nasıl bir şey olduğunu çok iyi biliyor. Bu yüzden de Haaland'ı yakından takip ediyor" dedi. 

Martin Linnes: Türkler Haaland'dan korkuyor

Martin Linnes: Türkler Haaland'dan korkuyor ile ilgili etiketler Norveç Martin Linnes A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.