Martin Linnes Riekerink’i eleştirdi

Gaziantespor maçında ilk yarı bitiminde oyundan çıkan Galatasaray'ın sağ beki Martin Linnes, hocası Jan Olde Riekerink'i eleştirdi.

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Martin Linnes, Gaziantepspor maçında ilk yarının bitimiyle birlikte kendisini oyundan alan hocası Jan Olde Riekerink'e büyük tepki gösterdi. Sahada kaldığı 45 dakikalık süreçte iyi bir performans ortaya koyduğunu düşünen Norveçli futbolcu adeta veryansın etti. Formasını bir kez daha Sabri'ye kaptıran Linnes, bu durum karşısında şaşkına döndü.

BAŞKA ŞANSIM YOK!

Hocasının kendisini hangi nedenle oyundan aldığını anlayamadığını ifade eden başarılı sağ bek, “Kötü oynadığımı düşünmüyorum. Taraftarların beni beğendiğini okuyorum ve doğruluyorum. İyi bir performans sergilediğimi umuyordum. Kupa maçını hep fırsat bildim ve formayı da böyle aldım. Hocamın kararına saygı duymaktan başka şansım yok” diyerek sitem etti.

Martin Linnes Riekerink’i eleştirdi ile ilgili etiketler Galatasaray Martin Linnes Jan Olde Riekerink
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.