Martı fiyatları 2019! Nerelerde kullanılabiliyor?

Çevreye olan katkısı ile, araba yolculuklarında harcanan yakıtı en aza indirmeyi amaçlayan, çevre dostu martı scooterlar, birçok kişiye büyük kolaylıklar sağlıyor. Martı fiyatlarını merakla araştırılan cevaplarını arama motorlarında buluyor. İşte, Martı fiyatları 2019! Nerelerde kullanılabiliyor? Detaylar haberimizde...

Çevre dostu martı olarak bilinen scooterlar, birçok kişinin gideceği noktaya kolaylıkla ulaşmasını sağlayıp, hem trafiğe, hem doğaya katkı sağlıyor, aynı zamanda eğlenceli sürüş keyfi yaşatan scooterların güncel fiyatları merakla araştırılmaya devam ediyor. İşte, Martı fiyatları 2019! Nerelerde kullanılabiliyor? Detaylar haberimizde...

 

Martı fiyatları 2019! Nerelerde kullanılabiliyor?

 

MARTI FİYATLARI NE KADAR?

Martı scooterlarda yolculuğa başlamak 3 TL, her bir dakika için ₺0,75 TL ödenmektedir. Yolculuk sırasında kask kullanmak gerekmektedir. 

Yolculuğunuzun güvenliği için lokal trafik kurallarına uymanızı ve kask kullanmanız gerekmektedir. Martıyı ayağınızla bir iki kez itmeniz ve hızlanmak için sağdaki butonu kullanmanız gerekmektedir. Fren için soldaki butonu kullanarak yavaşlayabilirsiniz.

Yolculuğunuzu bitirmek için Martıyı kurallara uygun bir şekilde park etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde maddi para cezasına çarptırılabilirsiniz.

 

 

 

 

Martı fiyatları 2019! Nerelerde kullanılabiliyor? ile ilgili etiketler İstanbul 2019 bisiklet yolu bisiklet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.