Marmaris'teki orman yangınıyla ilgili soruşturma başlatıldı!

Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınıyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde akşam saatlerinde başlayan orman yangını ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı tarafından yapılan açıklamada başlatılan soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğü kaydedildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz Marmaris ilçesi Amazon Köyü Bördübet mevkiindeki ormanlık alanda 21.06.2022 günü saat 20.00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 300-400 hektarlık kızılçam ormanının zarar gördüğü yangınla ilgili olarak Mülhakatımız Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturma başlatılmış olup soruşturma tüm yönleriyle titizlikle yürütülmektedir.

 

Marmaris'teki orman yangınıyla ilgili soruşturma başlatıldı! ile ilgili etiketler Marmaris Muğla Yangın soruşturma
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.