Marmaris'te tersanede yangın! 3 tekne alev alev yandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Bozburun Mahallesi'nde dünyaca ünlü bir yat firmasının çekek alanında sabah saatlerinde teknede çıkan yangın, fiber 2 tekneye de sıçradı. İtfaiye ve çevredekilerin müdahalesiyle uzun uğraşlar sonucu 3 saatte söndürülen yangında tekneler kullanılamaz hale geldi.

Bozburun Mahallesi'ndeki bir yatçılık firmasında, saat 07.00 sıralarında meydana gelen olayda; Tamir için bekleyen 35 metrelik teknede yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüdü. Tersane çalışanları ve çevredekiler durumu, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.


TEKNEDE ÇIKAN YANGIN DİĞER 2 TEKNEYE DE SIÇRADI

Alevler, tersanedeki 2 fiber tekneye de sıçradı. Tersanedeki yanıcı maddeler nedeniyle alevler daha da büyüdü. Tersane çalışanları, korkuya neden olan yangında, kepçeyle denizden su alıp, alevlere ilk müdahaleyi yaptı. Bu sırada gelen itfaiye de su sıkıp alevlere müdahalede bulundu.

Marmaris'te tersanede yangın! 3 tekne alev alev yandı


BİR TEKNE KÜLE DÖNDÜ

Alevlerin yakındaki diğer tersanelere sıçramaması için itfaiye yoğun çaba sarf etti. Alevler 3 saatte, diğer tersanelere sıçramadan söndürüldü. İlk yangın çıkan tekne tamamen, 2 fiber tekne ise kısmen yanıp kullanılmaz hale geldi.

Marmaris'te tersanede yangın! 3 tekne alev alev yandı - Resim : 2

2 MİLYON DOLARLIK ZARAR

Tersanede de büyük çapta maddi hasar oluştu. Yangının çıkış nedeni araştırılırken, tekneler ve tersanedeki zararın boyutunun toplam 2 milyon dolar civarında olduğu bildirildi. Yangında ölen ya da yaralananın olmaması tek teselli kaynağı oldu.

Marmaris'te tersanede yangın! 3 tekne alev alev yandı - Resim : 3

Marmaris'te tersanede yangın! 3 tekne alev alev yandı - Resim : 4

Marmaris'te tersanede yangın! 3 tekne alev alev yandı - Resim : 5

Marmaris'te tersanede yangın! 3 tekne alev alev yandı - Resim : 6

Marmaris'te tersanede yangın! 3 tekne alev alev yandı - Resim : 7

(İHA - DHA)

Marmaris'te tersanede yangın! 3 tekne alev alev yandı ile ilgili etiketler Marmaris Yangın tekne tekne yangını tersane

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.