Marmaray'da teknik arıza: Seferler normale döndü

Marmaray'da yaşanan teknik bir sorun nedeniyle Anadolu-Avrupa ve Avrupa-Anadolu yönünde seferler geçici olarak durduruldu. Yapılan açıklamada arızaya müdahale edildiği ve seferlerin normale döndüğü bildirildi.

Marmaray'da yaşanan teknik arıza nedeniyle seferlerin gecikmeli olarak yapıldığı belirtildi. Yapılan anonsta "Teknik bir arıza sebebiyle trenlerimiz gecikmeli olarak çalışmaktadır” ifadeleri kullanıldı.

MARMARAY AÇIKLAMA YAPTI

Marmaray'dan yapılan açıklamada, teknik ekipler tarafından arızaya müdahale edildiği belirtildi. Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Marmaray’da yaşanan teknik bir arıza nedeniyle saat 11:10 da işletmemiz geçici olarak durdurulmuştur. Arızaya teknik ekiplerimizce müdahale edilmektedir. Olağan dışı bu aksama nedeniyle sayın yolcularımızdan özür dileriz."


SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Marmaray'da yaşanan teknik arıza sebebiyle bir süre yapılamayan seferlerin normale döndüğü ve yolcu alımına başlandığı bildirildi.

Marmaray'da teknik arıza: Seferler normale döndü ile ilgili etiketler Marmaray sefer durdurma arıza
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.