Marmaray'da intihar: Kendisini raylara atan vatandaş hayatını kaybetti

Marmaray Yenikapı İstasyonu'nda bir vatandaş kendisini raylara atarak intihar etti. Erkek olduğu belirlenen kişinin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Marmaray'ın Yeni Kapı İstasyonu'nda yaşanan olayda bir vatandaş kendisini raylara atarak intihar etti. Sabah saat 8.20 sıralarında yaşanan olay sonrasında erkek olduğu belirlenen kişi Gebze yönüne gitmekte olan Marmaray'ın önüne atlayarak hayatına son verdi.

CANSIZ BEDENİ MORGA KALDIRILDI

Yaşanan olayı gören istansyondaki vatandaşların haber vermesi sonrası polis, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. İlk inceleme sonrası raylara atlayan kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Ölen kişinin bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Marmaray'ın Twitter hesabından yapılan açıklamada, intihar girişimi sonrası seferlerin gecikmeli olarak yapıldığı belirtildi. Saat 10:15 itibarıyla ise seferlerin normale döndüğü kaydedildi.

Marmaray'ın Twitter hesabından yapılan açıklama şöyle:

"Sayın yolcularımız; Saat 08:23’te Yenikapı’da yaşanan üzücü intihar girişimi nedeniyle #Marmaray seferleri tek hattan gecikmeli olarak yapılmaktadır."

Marmaray'da intihar: Kendisini raylara atan vatandaş hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Marmaray intihar Yenikapı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.