Marmaray ücretleri ne kadar oldu 2020? Zamlı Marmaray ücretleri

Marmaray ücretleri ne kadar oldu 2020? TCDD'ye bağlı Marmaray geçiş ücretlerine de zam yapıldı. Marmaray ücretlerine zam haberlerinde sonra yeni ücretlerin ne kadar olduğu ise merak konusu oldu. İşte Marmaray geçiş ücretleri...

Marmaray ücretleri ne kadar oldu 2020? Gündemde marmaray ücterleri araştırılan konular arasında bulunuyor. İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından metro, metrobüs ve İETT ücretlerine yapılan yüzde 35 zam uygulamasını TCDD de Marmaray geçişleri için gece 00:00'dan itibaren yürürlüğe aldı. İşte zamlı Marmaray ücretleri

Buna göre 1 ila 7 istasyon tam geçişi 2.60 TL'den 3.5 TL'ye yükseltildi. 1 - 43 istasyon arası geçiş 7.75 TL oldu. Yeni tarife şöyle:

1-7 durak: 3.5 TL

8-14 durak: 4.5 TL

15-21 durak: 5.2 TL

22-28 durak: 6 TL

29-35 durak: 7 TL

36-43 durak: 7.75 TL

HALKALI'DAN BAŞLAYACAK MARMARAY HATTI SIRASIYLA

Mustafa Kemal, Küçükçekmece, Menekşe, Florya, Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy, Bakırköy, Yenimahalle, Zeytinburnu, Kazlıçeşme, Yenikapı ve Sirkeci'den oluşuyor. Bu aşamada Marmaray ile Anadolu Yakası'na geçen hat Üsküdar, Söğütlüçeşme, Feneryolu, Göztepe, Erenköy, Suadiye, Bostancı, Küçükyalı, İdealtepe, Süreyya Plajı, Maltepe, Cevizli, Atalar, Başak, Kartal, Yunus, Pendik, Kaynarca, Tersane, Güzelyalı, Aydıntepe, İçmeler, Tuzla, Çayırova, Fatih, Osmangazi, Darıca ve Gebze'de sona eriyor.

Marmaray ücretleri ne kadar oldu 2020? Zamlı Marmaray ücretleri ile ilgili etiketler zam Marmaray 2020 ücret
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.