Marmaray Bostancı durağında bir kişi raylara atladı! Seferler durduruldu

İstanbul'da Marmaray Bostancı durağında bir genç raylara atlayarak intihar etti. Marmaray'ın resmi hesabından yapılan paylaşımda, Bostancı durağında yaşanan üzücü olay nedeniyle trenlerin Erenköy-Maltepe arasında tek hattan gecikmeli olarak işlediğini duyurdu. Sağlık ekipleri raylara atlayan gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

İstanbul'un Marmaray Bostancı durağında gerçekleşen olayda, iddiaya göre genç yaşlarda bir kişi tren geldiği sırada raylara atlayarak intihar etti.

Marmaray Bostancı durağında bir kişi raylara atladı! Seferler durduruldu

SEFERLER TEK HATTAN GECİKMELİ OLARAK YAPILIYOR

Olayla ilgili Marmaray'ın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Marmaray Bostancı durağında yaşanan üzücü bir olay nedeniyle trenlerimiz Erenköy-Maltepe arasında tek hattan gecikmeli olarak işlemektedir" ifadeleri kullanıldı.

Marmaray Bostancı durağında bir kişi raylara atladı! Seferler durduruldu - Resim : 2

RAYLARA ATLAYAN GENÇ ÖLDÜ

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri raylara atlayan şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Marmaray Bostancı durağında bir kişi raylara atladı! Seferler durduruldu - Resim : 3

Marmaray Bostancı durağında bir kişi raylara atladı! Seferler durduruldu ile ilgili etiketler Marmaray İntihar bostancı Bostancı durağı seferler durduruldu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.