Marmara Bölgesi'nde sis ve pus krizi! Meteoroloji'den uyarı var...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen son bilgilere göre bugün yurt genelinde yağış beklenmiyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinin 4-6 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Ancak Meteoroloji, ülke genelinde sis ve pus hadisesine karşı dikkatli olunması gerektiği uyarısında bulunuyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey ve iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE

Hava sıcaklıklarının yurt genelinde mevsim normallerinin 4-6 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Rüzgarın batı kesimlerde güney yönlerden, ülkemizin doğusunda kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

PUS VE SİS UYARISI

Marmara, Ege, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu başta olmak üzere ülkemizin kuzey ve iç kesimlerde pus ve sis hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

ANKARA: 21, Az bulutlu ve açık.

İSTANBUL: 21, Parçalı ve az bulutlu, puslu ve yer yer sisli.

İZMİR: 28, Parçalı ve az bulutlu.

KOCAELİ: 25, Parçalı ve az bulutlu, puslu ve yer yer sisli.

EDİRNE: 23, Parçalı ve az bulutlu, puslu ve yer yer sisli.

MANİSA: 26, Parçalı ve az bulutlu.

ADANA: 29, Az bulutlu ve açık.

ANTALYA: 27, Parçalı ve az bulutlu.

HATAY: 28, Az bulutlu ve açık.

MERSİN: 27, Parçalı ve az bulutlu.

Marmara Bölgesi'nde sis ve pus krizi! Meteoroloji'den uyarı var... ile ilgili etiketler hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü sis Yağmur sağanak pus
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.