Markette mide bulandıran anlar! Fare, tavuk reyonunda gezindi...

ABD'nin Manhattan eyaletinde bulunan bir zincir mağazanın tavuk reyonunda mide bulandıran olay yaşandı. Bir müşteri reyondan tavuk alacağı zaman etlerin arasında farenin gezdiğini farketti. Skandal görüntüler telefon kamerasına anbean yansıdı.

ABD'deki Whole Foods adındaki zincir mağazada annesiyle alışverişe çıkan Brittany Ellis isimli bir kişi tavuk reyonuna gelince şoke eden bir görüntüyle karşılaştı.

GÖRÜNTÜLERİ TİKTOK'TAN PAYLAŞTI

Şarküteri reyonuna gelip siparişini verdikten sonra beklemeye başlayan Brittany Ellis gördüğü manzara sonrası hem siparişini almaktan vazgeçti hem de çektiği görüntüleri TikTok hesabından paylaşarak milyonlarca kişinin izlemesini sağladı.

Markette mide bulandıran anlar! Fare, tavuk reyonunda gezindi...

"BİR DAHA BURAYA ADIM BİLE ATMAM"

ABC7 adındaki yerel televizyon kanalına konuşan genç kadın, ''Annemle alışverişe çıkmış market turumuza kasap reyonundan devam ediyorduk. Paketlerimizi beklerken dolap içinde fare olduğunu ve etleri yediğini gördüm Dehşete düşmüştüm; bu iğrençti. Hemen video çekip sosyal medyada paylaştım. Marketten hiçbir yiyecek almadan çıktık ve sanırım bir daha buraya gelmem, adım bile atmam'' dedi.

SOSYAL MEDYADA BİNLERCE İZLENDİ

178 binden fazla izlenme alan video için binlerce kullanıcı da yorumda bulundu. Bir kullanıcı, ''Fare en iyi hayatını yaşıyor, malzemeleri test eden bir şef'' derken, bir diğer kullanıcı, ''İnanılmaz bu nasıl olabilir?'' şeklinde soru yöneltti.

REYONDAKİ ÜRÜNLER ATILDI, TEMİZLİK YAPILDI

Videoyu izleyen market yetkilileri de olanlar karşısında şaşkın olduklarını, reyondaki tüm ürünlerin hemen çıkarılıp atıldığını ve derin bir temizlik yapıldığını yaşanan olaydan dolayı üzgün olduklarını ifade ettiler.

 

Markette mide bulandıran anlar! Fare, tavuk reyonunda gezindi... ile ilgili etiketler Tavuk market ABD fare reyon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.