Markette kadınlar saç saça baş başa birbirine girdi! Nedenine inanamayacaksınız!

Koronavirüs pandemisi ile birlikte gelen maske zorununluluğuna uymayan vatandaşlara verilen ilginç tepkilere bir yenisi daha eklendi. Beylikdüzü'nde yaşanan olayda bir markette maskesiz dolaşan kadın, kendisini uyaran kişiye aldırmayınca ikili kavgaya tutuştu. Marketteki vatandaşların müdahalesiyle zorlukla son bulan kavga anları kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbul Beylikdüzü'nde geçtiğimiz cumartesi günü Yakuplu Mahallesi’nde bulunan bir markette hayrete düşüren bir maske kavgası yaşandı. 

BAŞKA KADIN UYARINCA KAVGA BAŞLADI

Edinilen bilgilere göre, markette maskesiz dolaşan bir kadın, başka bir kadın tarafından uyarılınca ikili arasında tartışma yaşandı. İlerleyen dakikalarda kavgaya dönüşen olayda marketteki ürünler havada uçuştu.

 

KAVGA ANLARI CEP TELEFONU KAMERASINDA

Olay çevredeki vatandaşların müdahalesi ile son buldu. Yaşanan kavga anları ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Markette kadınlar saç saça baş başa birbirine girdi! Nedenine inanamayacaksınız! ile ilgili etiketler market Beylikdüzü maske

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.