Market zincirine kayyum! Sahibi FETÖ'den tutuklandı...

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Ö. Marketler Zincirinin sahibi Ertuğrul Ö. tutuklandı. Market zincirine ise kayyum atandı.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Ö. Marketler Zincirinin sahibi Ertuğrul Ö. ve Ertan Ö. gözaltına alındı. Ertan Ö. savcılık sorgusu sonrası serbest bırakılırken, Ertuğrul Ö. ise sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

ÜÇ KİŞİLİK KAYYUM HEYETİ

Aynı zamanda Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi de olan Ertuğrul Ö.’nün FETÖ’ye mali destek sağladığı iddia ediliyor.

Ertuğrul Ö.’nün sahibi olduğu 12 şubeli market zincirine ise Sakarya 2. Sulh Ceza Hakimliğinde kayyum atandı. Kayyum heyetinde TMSF yöneticisi Nail Yutan, Doç. Dr. Ali Taş ve Mali Müşavir Evren Çakırsoy yer aldı.

Sakarya Pamukovalı Ö. kardeşler 1995 yılında küçük bir bakkal dükkanı ile iş yaşamlarına başlamıştı.

Market zincirine kayyum! Sahibi FETÖ'den tutuklandı... ile ilgili etiketler FETÖ Sakarya kayyum market zinciri
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçe taraftarı öfkeli! Ali Koç'un posterine bıçakla saldırı anı kamerada!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 38.haftasında İstanbulspor’u 6-0 yenmesine karşın Galatasaray, Konyaspor’u yenince sezonu 2.sırada tamamladı. Maçın ardından kaybedilen şampiyonluk sonrası bazı taraftarlar çılgına döndü. Bir taraftar, Ali Koç’un seçim posterine bıçakla saldırdı.