Market alışverişlerine 300 TL destek geldi! Bu kartla alışveriş yapanların hesabına anında gönderilecek!

Market alışverişlerini çok daha avantajlı hale getirmek isteyenlere 300 TL’ye varan destek verilecek. Şubat ayı sonuna kadar geçerli kampanyadan yararlanmak için acele edin! İşte detaylar…

Türkiye’de son dönemde artan enflasyon ve yaşam pahalılığı sonrasında market fiyatlarında ciddi zamlar görülmeye başladı. Görülen bu yüksek fiyatlar sonrasında bankalardan gelen kampanyalar ise dikkat çekiyor.

İş Bankası Maximum Kart sahiplerinin yararlanabileceği kampanya kapsamında ilgili market alışverişlerinde geçerli olmak üzere 300 TL’ye varan MaxiPuan kazanma fırsatı sağlanacak. Maximum anlaşmalı marketlerden belirlenen miktarda alışveriş yapılması yeterli olacak.

MARKET ALIŞVERİŞLERİNDE 300 TL KAZANMA FIRSATI!

Market alışverişlerine 300 TL destek geldi! Bu kartla alışveriş yapanların hesabına anında gönderilecek!

Maximum Mobil’den ya da İşCep’ten market kampanyasına ilgili tarihlerde katılım sağlayacak Maximum Kart ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişlerinden sonra, farklı günlerde yapılacak 400 TL ve üzeri her peşin alışveriş için 30 TL, toplam 300 TL MaxiPuan kazanma şansı sunulacak.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarına sahip olmaları gerekiyor. İşlem sonrasında ödül kullanımı 03 Mart 2023 tarihinde en son kullanılan karta yüklenecektir. MaxiPuan’ın son kullanma tarihi ise 30 Nisan 2023 olarak belirlenmiştir. 300 TL’ye varan MaxiPuan fırsatları ile kampanyaya katılan vatandaşların market alışverişlerini çok daha avantajlı hale getirmeleri sağlanmaktadır.  

28 ŞUBAT SON BAŞVURU TARİHİ!

Kampanyaya katılmak için 1 – 28 Şubat 2023 tarihine kadar İşCep ya da Maximum Mobil ‘’Kampanyalar’’ bölümünden ‘’Katıl’’ butonu ile kampanyaya katılım sağlanması mümkündür. Katılım işlemlerinizi kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman gerçekleştirebilirsiniz. Alışverişten önce veya sonra 300 TL MaxiPuan kampanyasına katılım sağlanması mümkündür.

Kampanyaya dahil olan kartlar ve işlemler İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları olarak belirlenmiştir. Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç kartları kampanyaya dahildir. Ayrıca İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ya da mobil uygulamalardan yapılan market alışverişleri kampanyaya dahildir.  

Market alışverişlerine 300 TL destek geldi! Bu kartla alışveriş yapanların hesabına anında gönderilecek! ile ilgili etiketler İş Bankası market alışveriş Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.