Market alışverişi yapacaklara 240 TL destek! Son tarih açıklandı!

Market alışverişlerini avantajlı bir şekilde yapmak isteyen herkes için 240 TL’lik bir kampanya olduğu ortaya çıktı. İşte kampanyanın şartları ve detayları…

Artan gıda fiyatlarının ortaya çıkardığı kampanyalar olan market kampanyaları iki ayrı ayaktan yürütülmeye başlandı. Bu kapsamda marketler sık sık indirim katalogları yayınlayıp, haftalık indirimler gerçekleştirmeye başlamışken; bankalar ise kendi müşterilerinin cebini koruyabilmek için sektörel iş birlikleri gerçekleştirir hale geldi. Son sektörel iş birliğini ise, ING Bank yaptı.

Müşterilerine çok avantajlı kampanyalar sunmaya devam eden ING Bank, son zamanlarda özellikle market ve akaryakıt gibi masrafı çoğalan alanlara yöneldi. Bu kapsamda şubat ayına özel bir kampanya düzenlemiş olan ING Bank, bu kampanyaya ilişkin bilgi verdi. Sadece ING Bank müşterilerinin katılım sağlayabileceği kampanya kapsamında SMS atma şartı bulunurken; bankadan diğer şartlara ilişkin de açıklama gecikmedi.

MARKET ALIŞVERİŞ ÖNCESİ SMS ATMAK ŞART

Market alışverişi yapacaklara 240 TL destek! Son tarih açıklandı!

Yeni bir kampanyanın startını veren ING Bank, 24 Şubat 2023 tarihine kadar sürecek olan market alışverişi kampanyasına katılım için SMS atılmasının şart olduğunu duyurdu. Bu kapsamda, ING Bank’ta kayıtlı olan telefon numaralarından ‘GIDA’ yazıp, 2205’e SMS gönderen ING Bank müşterilerinin kampanyadan yararlanabileceği öğrenildi. Sonunda 240 TL kazanım sağlanabilecek olan kampanyaya ilişkin bilgi veren ING Bank, kampanya kapsamında 4-24 Şubat 2023 tarihleri arasında ING kredi kartı ile Bonus üyesi marketlerden yapılan tek seferde ve farklı günlerde 400 TL üzeri her ikinci alışverişe 40 TL olmak üzere, toplamda 240 TL hediye Bonus vereceğini ilan etti.

HER KART SAHİBİ KAMPANYADAN YARARLANAMIYOR

Her kart sahibi için kampanyadan yararlanma hakkı tanımayan ING Bank, kampanyadan yararlanabilecek olan müşterilerine ilişkin de bilgi verdi. Bu kapsamda kampanyadan yalnızca; ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart sahiplerinin yararlanabileceğine dikkat çeken ING Bank, bu karta sahip olan müşterilerinin market kampanyası kapsamında 240 TL’lik Bonus’u şartları yerine getirse de alamayacağını bildirdi. ING Bank, kampanyadan kazanılan 240 TL’nin ise 2 Mart 2023 tarihinde hesaplara aktarılacağını belirtti.

Market alışverişi yapacaklara 240 TL destek! Son tarih açıklandı! ile ilgili etiketler market alışveriş Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.