Marius Sumudica'dan Trabzonspor açıklaması

Rumen basınına bir röportaj verdiği ve "Trabzonspor beni istiyor" dediği iddia edilen Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Şumudica, bu haberleri yalanladı. Tecrübeli çalıştırıcı, “Kimseye röportaj vermedim. Kimse de benimle görüşmedi" dedi.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Şumudica, Romanya basınına verdiği röportajda Trabzonspor'un kendisiyle ilgilendiğini söylediği yönündeki haberleri yalanladı.

Tecrübeli çalıştırcının ülkesinde, "Trabzonspor'un beni istediğini ve görüşmeler yapıldığını biliyorum. Trabzonspor'un başına geçersem onlar için de göbek atarım" dediği iddia edilmişti.

Haberin yayılmasının ardından bir açıklama yapan Şumudica, “Kimseye röportaj vermedim. Kimse de benimle görüşmedi. Haberler doğru değil. Gaziantep’le sözleşmem var ve görevimin başındayım. Sadece işime konsantreyim” dedi. 

Rumen teknik adamın Kırmızı-Siyahlılar'la sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

Marius Sumudica'dan Trabzonspor açıklaması ile ilgili etiketler Gaziantep FK Trabzonspor Marius Sumudica
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.