Sumudica’dan istifa sinyali: Yol ayrımına geldiğimizi düşünüyorum

Çaykur Rizespor'da kötü gidişat bu hafta da sürdü... Kayserispor düşme hattındayken ilk 10'da yer alan takım, 28. haftada Sarı-Kırmızılı takımın gerisinde kaldı. 7 maçtır 3 puanı bir arada göremeyen Sumudica'dan 2-1'lik yenilgi sonrası istifa sinyali geldi.

Kayserispor, Süper Lig'in 28. haftasında Çaykur Rizespor'u evinde 2-1 mağlup ederek ateş hattında nefes aldı. Sarı-Kırmızılılar'a 3 puanı getiren golleri 48'de Hırvat orta saha Muhar, 77'de tecrübeli golcü İlhan Parlak kaydetti. Karadeniz ekibinin tek golü 73'te Samudio'dan geldi.

Bu sezon 3 teknik direktör değiştiren ve şimdilik hocasız kalan Kayseri ekibi bu kritik galibiyetle puanını 28'ye yükseltti ve aynı puandaki Rize'yi averajla altına aldı. Çaykur Rizespor ise Marius Sumudica yönetiminde 7 haftadır maç kazanamıyor. Geçen hafta evindeki Sivas  beraberliğinde oyuncularını suçlayan Rumen teknik adam bu kez de istifa kartını oynadı.

Sumudica istifa sinyali vererek “Yol ayrımına geldiğimizi düşünüyorum. Stresten hastalandım, hayatımı yedek kulübesinde kaybetmek istemiyorum” dedi.

Sumudica’dan istifa sinyali: Yol ayrımına geldiğimizi düşünüyorum
 
Sumudica, “Kariyerimdeki 20 senedir ilk defa bir takımı çıkışa geçiremedim. Bu beni üzüyor. Bu benim hatam, kimseyi suçlamıyorum. Ligin devre arasında almam benim hatamdı. Türkiye’ye teşekkür ediyorum. Rizespor taraftarlarından aldığımız kötü sonuçlardan dolayı teşekkür ediyorum. Yönetime, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bize güveniyorlardı ama bugün bence yol ayrımına geldiğimizi düşünüyorum. Çünkü takımla benim aramda uyuşmazlık var. Hayatımı yedek kulübesinde kaybetmek istemiyorum” dedi.

Sumudica’dan istifa sinyali: Yol ayrımına geldiğimizi düşünüyorum ile ilgili etiketler Kayserispor Çaykur Rizespor Marius Sumudica İlhan Parlak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.