Marius Sumudica: Her takıma karşı kazanmak için çıkıyoruz

Marius Sumudica: Evimizde 350 maçtır yenilmiyoruz, son 22 maçta hep gol attık, son 3 maçtır kazanıyoruz. Bu da bizim iyi bir takım olduğumuzu gösterir. Bu ligde her takıma karşı kazanmak için çıkıyoruz. Benim hedefim iyi futbol oynatmak."

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, her maça kazanmak için çıkan bir takım olduklarını söyledi. Sezona 3-1'lik Galatasaray yenilgisiyle başladıktan beri, maçın oynandığı 12 Eylül tarihinden beri mağlubiyet yüzü görmeyen Rumen çalıştırıcı, 3-1 kazandıkları F.Bahçe maçının ardından beIN Sports'a şunları söyledi:

"Bugün hak ettiğimiz galibiyeti aldığımızı düşünüyorum. Çünkü sahada yürekleriyle oynayan oyuncularım vardı. Şehirdeki patlama haberi ve benim yardımcımın eşinin kanser olması haberi hepimizi daha da ateşledi. Maçtan önce Volkan Demirel'le bir görüşmem oldu. Emre'yle ona baklava yedirdim. Bundan 14 sene önce ben Vaslui'nin başındayken onunla yine karşı karşıya gelmiştik. Yenilmiştik, Kuyt 2 gol atmıştı. Rakibim akrabam bile olsa ben kazanmak için çıkarım. Evimizde 350 maçtır yenilmiyoruz, son 22 maçta hep gol attık, son 3 maçtır kazanıyoruz. Bu da bizim iyi bir takım olduğumuzu gösterir. Bu ligde her takıma karşı kazanmak için çıkıyoruz. Benim hedefim iyi futbol oynatmak."

Marius Sumudica: Her takıma karşı kazanmak için çıkıyoruz

Marius Sumudica: Her takıma karşı kazanmak için çıkıyoruz ile ilgili etiketler Gaziantep FK Fenerbahçe Marius Sumudica
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.