Mario Gomez resmen açıklandı!

Wolfsburg'un Alman yıldızı Mario Gomez'in, 2017-2018 sezonunda da takımda kalacağı duyuruldu. Gomez'in ismi bu transfer döneminde de Beşiktaş ve Galatasaray ile anılıyordu.

Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg forması giyen Mario Gomez'in, gelecek sezon da takımda kalacağı resmen duyuruldu.

Wolfsburg resmi sitesinden yapılan açıklamada, golcü futbolcunun 2017-2018 sezonunda da yeşil-beyazlı formayı giyeceği belirtildi.

Bu sezon 33 maçta 16 gol kaydeden yıldız oyuncu da, Wolfsburg resmi sitesine alınan bu kararla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mario Gomez'in ismi bu transfer döneminde de Beşiktaş ve Galatasaray ile anılıyordu.

'TAKIMIMA, KULÜBÜME VE TARAFTARLARA GÜVENİYORUM'

''Geride kalan günlerde, kulübümle oturup geleceğimle ilgili kararı vermek için görüşmeler yaptık. Zor bir sezon geçirmemize, hedeflerimizden uzak kalmamıza rağmen, kulübüme, arkadaşlarıma ve taraftarlarıma olan güvenimden bir şey eksilmedi. Gelecek yıl da burada oynamaya karar verdim. Ek olarak, bu kararım, Dünya Kupası'na hazırlanmak için bana çok yardımcı olacak''

Mario Gomez resmen açıklandı! ile ilgili etiketler Mario Gomez Wolfsburg açıklandı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.