Mario Gomez dibe vurdu!

Beşiktaş'tan ayrılan ve Wolfsburg'a transfer olan Mario Gomez, 7 haftası geride kalan Bundesliga'da henüz golle tanışamadı.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması ile şampiyonluğa ulaşıp ligde de gol kralı olan Mario Gomez, yeni takımında eski günlerini mumla arıyor.

Wolfsburg forması ile ligde 6 maça çıkan Alman golcü, henüz sahada kaldığı 540 dakikada gol atma başarısını gösteremedi. Beşiktaş formasıyla oynadığı son iki maçta da gol atamayan Gomez, Wolfsburg ile de bu seriyi devam ettirince kariyer rekorunu kırdı. Leipzig maçını da boş geçen yıldız isim, kariyerinde ilk kez üst üste 8 hafta lig maçlarında gol atamadı.

6 haftadır ligde galibiyet almayı unutan Wolfsburg ise bugün de ligin yeni takımlarından Leipzig'e karşı 1-0 kaybetti. Maçın tek golü penaltı vuruşunda Emil Forsberg'den geldi. Leipzig bu galibiyetten sonra puanını 15'e yükseltti ve BundesLiga'da 3. sıraya kadar tırmandı. Oynadığı son 6 maçta galibiyet alamayan Wolfsburg ise topladığı 6 puanla 14. sıraya kadar geriledi.

Mario Gomez dibe vurdu! ile ilgili etiketler Mario
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.