Mario Balotelli'nin İtalya aşkı... "Mancini beni çağırsın sağ bek bile oynarım"

Mario Balotelli, İtalya Milli Takımı'nın 2022 Dünya Kupası play-off maçlarında forma giymek istediğini, hatta teknik direktör Roberto Mancini'nin kendisini çağırması halinde sağ bek bile oynayabileceğini söyledi. Tecrübeli santrfor, "İtalya'ya şu anda Türkiye'den yaya olarak yola çıkabilirdim" dedi.

Adana Demirspor'un İtalyan santrforu Mario Balotelli, milli takıma geri dönmek istediği ve eğer teknik direktör Roberto Mancini 2022 Dünya Kupası play-off maçları için kendisini çağırırsa Adana'da İtalya'ya yürüyerek bile gidebileceğini söyledi!

İtalyan basınına konuşan 32 yaşındaki golcünün Memenspor'da oynayan kardeşi Enock Barwuah, son zamanlarda adının Azzuriler'le anılmasına ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Mario'nun nasıl evde bırakılabileceğini anlamıyorum. Oynadığı kulüplerinde en sıra dışı istatistiklere imza atmamış olabilir ama İtalya formasını giydiğinde başka birine dönüşüyor"

"Mario söz konusu olduğunda, insanların onun sahada ne yaptığına değil, saha dışında ne olduğuna bakmaları hayal kırıklığı yaratıyor. İtalya Milli Takımı'nı çok seviyor ve çağrılan birçok kişiden daha fazla gol atmasına rağmen dört yıldır İtalya için oynamadı."

"O asla Immobile ve Andrea Belotti'nin yaptığını yapmayacak, takım için çok çalışan biri değil ama başka özellikleri var ve bir anda gol atabiliyor. Gol atmak için mücadele eden bir takım için ideal olurdu."

"SAĞ BEK BİLE OYNARIM"

Balotelli ise bu röportajın ardından bu kez kendisi konuştu. Manchester City'den eski hocası Mancini'ye özgüler yağdıran "Süper Mario", 

"Onunla her zaman mükemmel ilişkiler içerisinde olduk. Milli takıma dönebilmem için benden istediklerini söyledi ve yapacağım. Benden ne istediğini zaten bir kaç kez söylemişti. Mancini beni çağırırsa sağ bek bile oynarım, hiç sorun değil. Beni kadroya henüz çağırmadı çünkü beni tanıyor. Potansiyelimi biliyor. Henüz o seviyede değilim ama Mart'a kadar zamanım var. Çalışmam gerektiğini biliyorum" ifadelerini kullandı. KAYNAK

Mario Balotelli, İtalya formasıyla çıktığı 36 maçta 14 gol kaydederken ilk maçına 2010 yılında çıkmıştı.

Mario Balotelli'nin İtalya aşkı... "Mancini beni çağırsın sağ bek bile oynarım" ile ilgili etiketler Adana Demirspor mario balotelli İtalya Milli Takımı Azzuri Roberto Mancini
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.