Mario Balotelli'den çok konuşulacak Fenerbahçe ve Galatasaray sözleri

Süper Lig takımlarından Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli, Galatasaray'a yeşil ışık yaktı. Galatasaray için övgü dolu konuşurken Fenerbahçe'nin ezeli rakibinin altında kaldığını belirtti. Öte yandan Balotelli'yle ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabileceği tahmin edilirken; Mario Balotelli, Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde Fatih Terim'in fotoğrafını paylaşmış ve üzerine de "Büyük saygı" diye yazmıştı.

Süper Lig'de bu sezon en çok konuşulan oyunculardan birisi de İtalyan Mario Balotelli'ydi. Renkli kişliğiyle öne çıkan Adana Demirspor'lu futbolcu, beklentilerin üstüne çıkıp, 33 maçta 19 gol, 6 asist üretti. Bu performansıyla, golcü arayışındaki sarı-kırmızılı kulübe adeta yeşil ışık yaktı.

GALATASARAY AVRUPA'DA BİR ŞEKİLDE TANINIYOR

Balotelli gelen bir soru üzerine, ise şu yanıtı verdi:

"Galatasaray'da her oyuncu oynamak ister. Ateşli taraftarları var. Avrupa'da bu şekilde tanınıyor, büyük bir kulüp."

FENERBAHÇE, GALATASARAY'IN ALTINDA BİR TAKIM

Fenerbahçe'yle ilgili ise şunları dile getirdi:

"Galatasaray'ın altında kalan bir takım diyebilirim."

Mario Balotelli'den çok konuşulacak Fenerbahçe ve Galatasaray sözleri

FATİH TERİM'İN FOTOĞRAFINI PAYLAŞMIŞ VE 'BÜYÜK SAYGI' DİYE BELİRTMİŞTİ

Bu yorumuyla Galatasaraylı taraftarların kalbini fetheden Balotelli'yle ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabileceği tahmin ediliyor. Mario Balotelli, Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde Fatih Terim'in fotoğrafını paylaşmış ve üzerine de "Büyük saygı" diye yazmıştı.

FOTOMAÇ

Mario Balotelli'den çok konuşulacak Fenerbahçe ve Galatasaray sözleri ile ilgili etiketler Fenerbahçe Fatih Terim mario balotelli Galaasaray
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.