Mario Balotelli, İtalya Milli Takımı'na geri dönüyor... İtalyan basınından flaş iddia

Son olarak Eylül 2018'de İtalya'nın Polonya ile 1-1 berabere kaldığı maçta milli formayı giyen Adana Demirspor'un "Süper Mario"su, 3 yıl aradan sonra İtalya Milli Takımı'na geri dönebilir. İtalyan basını, 31 yaşındaki golcüye İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini tarafından yeniden Azzurri'lerin formasının giydirileceğini iddia etti.

Adana Demirspor'un bu yaz kadrosuna kattığı İtalyan santrfor Mario Balotelli, Süper Lig'de kariyerini yeniden ayağa kaldırdı.

İtalyan basını, 31 yaşındaki golcüye İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini tarafından yeniden Azzurri'lerin formasının giydirileceğini iddia etti.

2022 FIFA Dünya Kupası için play-off oynayacak olan EURO 2020 şampiyonu İtalya'da aday kadroya çağırılacak isimler arasında Balotelli de yer alıyor. 

Son olarak Eylül 2018'de İtalya'nın Polonya ile 1-1 berabere kaldığı maçta milli formayı giyen Adana Demirspor'un "Süper Mario"su, 3 yıl aradan sonra İtalya Milli Takımı'na geri dönebilir.

Roberto Mancini'yle Premier League'de Manchester City forması altında şampiyonluk yaşayan Balotelli, İnter'de Mancini'yle beraber çalışmıştı.

Bu sezon Adana Demirspor ile 20 resmi maça çıkan Mario Balotelli, 8 gol atıp 4 de asist yaptı. Karagümrük maçında yedek soyunan Balotelli, İtalya Milli Takımı ile ise 36 maça çıkıp 14 gol attı.

Mario Balotelli, İtalya Milli Takımı'na geri dönüyor... İtalyan basınından flaş iddia ile ilgili etiketler Adana Demirspor mario balotelli İtalya Milli Takımı Roberto Mancini
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.