Maria Sharapova'nın kalçasını böyle ısırdı...

Doping kullandığı gerekçesiyle kortlardan uzaklaştırılma cezası alan Rus tenisçi Maria Sharapova, sevgilisiyle çıktığı tatilde samimi şekilde görüntülendi.

Wimbledon’da şampiyonluk yaşayan kadın tenisçilerden, 24 numaralı seribaşı Maria Sharapova bu sene turnuvanın favorilerinden olasına karşın Wimbledon'da beklediğini bulamadı.

Güzel tenisçi , dünya 132 numarası vatandaşı Vitalia Diatchenko karşısında hiç beklemediği bir sonuç alarak rakibine 6-7 7-6 6-4’lük setlerle 2-1 mağlup olan oldu ve turnuvadan ilk turda elendi.

Maria Sharapova, böylece 2010 Avustralya Açık Tenis Turnuvası’ndan tam sekiz yıl sonra ilk kez bir Grand Slam’a ilk turda veda etmiş oldu. 

Maria Sharapova'nın kalçasını böyle ısırdı...

KALÇASINI ISIRIRAK SEVGİSİNİ GÖSTERDİ

Wimbledon'da yaşadığı büyük şoku atlatmak için sevgilisiyle tatile çıkan Sharapova, paparazilere yakalandı.

7 Ağustos 2018'de başlayacak olan US Open'a hazırlanan ve bu dev turnuva öncesi tatilde stres atan güzel tenisçinin, sevgilisi Alexander Gilkes ile samimi pozları dikkat çekti.

 Çiftin arasında geçen romantik anlar objektiflere yansırken, keyifli görünen Sharapova bir ara bikinisini çıkararak üstsüz de güneşlendi.

Sohbete dalan ikiliden Gilkes ise kız arkadaşının kalçasını ısırarak sevgisini gösterdi.

Maria Sharapova'nın kalçasını böyle ısırdı... - Resim : 2

Maria Sharapova'nın kalçasını böyle ısırdı... - Resim : 3

Maria Sharapova'nın kalçasını böyle ısırdı... - Resim : 4

 

Maria Sharapova'nın kalçasını böyle ısırdı... ile ilgili etiketler Tenis tatil maria sharapova kalça ısırdı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.