Maria ile Mustafa Kudret Candemir öldü mü?

Maria ile Mustafa Kudret Candemir öldü mü? Tamer Levent diziden ayrılıyor mu? Maria ile Mustafa dizisinin 16. bölümünde Kudret’in kalp spazmı geçirmesi herkesi korkutuyor.

ATV ekranlarında yayınlanan Maria ile Mustafa dizisinin 16. bölümünde Kudret Candemir’in kap spazmı geçirerek hastaneye kaldırılması herkesi oldukça üzüyor. Bu durum Kudret Candemir’in ölecek mi ya da yaşayacak mı sorusunu akıllara getiriyor.

Kalp spazmı geçiren Kudret, herkesi çok korkutur. Bu durumu kullanarak Maria ile Mustafa’yı konağa gelmeleri için ikna etmeye çalışır. Maria’ya duyduğu nefret yüzünden iyice kontrolünü kaybeden Gonca öfkesini konağın çalışanlarından çıkarır.

Babasının, karısı ve kızının önünde kendisini sürekli azarlamasına artık katlanamayan Şahin, Kudret’e beklenmedik sert bir tepki göster. Candemir Konağı’nda olanları duyan Haşmet Yalçınoğlu büyük bir öfkeyle harekete geçer.

Maria ile Mustafa Kudret Candemir öldü mü? ile ilgili etiketler Tamer Levent Maria ile Mustafa Kudret Candemir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.