Kaçak elektrik kullanımını engelleyen panoları ateşe verdiler!

Mardin'de kaçak elektrik kullanımını engellemek amacıyla kurulan panolar, kimliği belirsiz kişiler tarafından kırılıp, ateşe verildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Dicle Elektrik tarafından ilçede milyonlarca liralık yatırım yapılarak tamamlanan yeraltı şebekesiyle entegre biçimde kurulmaya başlanan Alçak Gerilim Sayaç Otomasyon Panoları (ASOP), artık kaçak elektrik kullanamayacaklarını fark eden bazı kesimler tarafından kırılıp, yakıldı. 

Kaçak elektrik kullanımını engelleyen panoları ateşe verdiler!

4 PANO KULLANILAMAZ HALE GETİRİLDİ

Söz konusu yatırımın tamamlanması ile birlikte harekete geçen bu kesimler, dün gece 8 Mart Mahallesi’nde Yayla ve Özgür sokağa kurulan 4 panoya saldırdı. Saldırganlar, önce kırdıkları panoları ardından ateşe vererek yaktılar. 4 pano da kullanılamaz hale gelirken, panoların alev alev yandığı anları bazı mahalle sakinleri cep telefonları ile kaydetti.

Kaçak elektrik kullanımını engelleyen panoları ateşe verdiler! - Resim : 2

Kaçak elektrik kullanımını engelleyen panoları ateşe verdiler! ile ilgili etiketler Mardin Elektrik Nusaybin kaçak elektrik
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.