Mardin ve Hakkari'de 11 terörist öldürüldü!

Türk Silahlı Kuvvetleri, Mardin Dargeçit ve Hakkari kırsalına düzenlenen hava harekatları neticesinde toplam 11 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı...

Türk Silahlı Kuvvetleri, Mardin Dargeçit ve Hakkari kırsalına düzenlenen hava harekatları neticesinde toplam 11 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı...

TSK'dan yapılan açıklamada her iki hava harekatı ile ilgili şu bilgiler paylaşıldı:

"11 Temmuz 2017 tarihinde gece saatlerinde, Mardin/Dargeçit kırsalına Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlenmiş, eylem hazırlığında olduğu keşif ve gözetleme vasıtaları ile tespit edilen sekiz bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiş; iki silah mevzii imha edilmiştir.

11 Temmuz 2017 tarihinde gece saatlerinde, Hakkâri kırsalına Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlenmiş, eylem hazırlığında olduğu keşif ve gözetleme vasıtaları ile tespit edilen üç bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiş; bir mağara özel mühimmat kullanılarak imha edilmiştir.

Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir."

Mardin ve Hakkari'de 11 terörist öldürüldü! ile ilgili etiketler TSK Dargeçit terörist öldürüldü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.