Marcus Thuram stada alınmayınca Google'a sarıldı

Borussia Mönchengladbach'ın İnter ile deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Devler Ligi maçı öncesi Alman ekibinin Fransız kanat oyuncusu Marcus Thuram'ın başına komik bir olay geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele eden Borussia Mönchengladbach, dün akşam Milano'da İnter'in konuğu oldu... 2-2 biten mücadeleden önce Alman ekibinin Fransız forveti Marcus Thuram'ın başına ilginç bir olay geldi.

23 yaşındaki futbolcu, maçın oynanacağı Guiseppe Meazza'ya antrenman için geldiğinde bir stat görevlisi kendisini içeriye almak istemedi. Akreditasyon kartı üzerinde bulunmayan Thuram da kendisine kimlik soran görevliye Google'dan kendi ismini aratarak kanıt sunmaya çalıştı.

İTALYAN DİRETTİ

Ancak İtalyan yetkili "Kural kuraldır" diye diretince komik anlar yaşandı. Kısa süre sonra Alman kulübünün bir yetkilisi devreye girerek Thuram'ı stada sokmayı başardı! Kartını San Siro'ya geldikleri takım otobüsünde unutan Fransız futbolcunun başına gelen bu olay sosyal medyada epey konuşuldu. 

Marcus Thuram stada alınmayınca Google'a sarıldı ile ilgili etiketler Bundesliga UEFA Şampiyonlar Ligi borussia mönchengladbach Marcus Thuram
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.