Marco Paixao üst üste 3. kez gol kralı

Altay'ın Portekizli golcüsü Marco Paixao, TFF 1. Lig'de üst üste 3. kez gol kralı oldu. Bu sezon Siyah-Beyazlı formayla çıktığı 33 maçta 22 gol atan 36 yaşındaki forvet lig tarihine geçti.

TFF 1. Lig'in 34. ve son haftaında Bandırmaspor'u evinde 4-3 mağlup eden Altay, sezonu 5. sırada tamamladı. Mustafa Denizli yönetimindeki Ege temsilcisi, Süper Lig play-off yarışında İstanbulspor'la eşleşti.

Altay'ın 4 gollü galibiyetinde gözler takımın gol makinesi Marco Paixao'yu aradı ancak Portekizli yıldız yedek kulübesinde oturdu. 34 maçın 33'ünde forma giyen 36 yaşındaki forvet, son maçta oynamamasına rağmen 22 golle sezonu gol kralı olarak tamamladı.

Altay’a transfer olduğu 2018-19 sezonunda 29 gol atarak lig rekorunu kıran Paixao, geçen sezon da 22 golle üst üste 2. kez gol kralı olmuştu. Bu sezon da unvanını kaptırmayan ve üst üste 3. kez gol kralı olan Paixao, bu başarısıyla TFF 1. Lig tarihinde üst üste 3. kez gol kralı olan tek futbolcu oldu.

Altay formasıyla TFF 1. Lig’de 102 maça çıkan yıldız oyuncu, 74 gol, 10 asistlik performans sergileyerek lige damgasını vurdu.

Marco Paixao üst üste 3. kez gol kralı

Marco Paixao üst üste 3. kez gol kralı ile ilgili etiketler Altay Mustafa Denizli Marco Paixao
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.