Marco Paixao sessiz olunca Altay kazanamıyor

Altay, Spor Toto 1. Lig'de bu sezon Marco Paixao'nun gol atamadığı maçları kazanamazken, sadece 3 beraberlik aldı. Öte yandan İzmir temsilcisinin hanesine puan yazdırdığı sadece 3 müsabakada Paixao'nun skor katkısı bulunmuyor.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'da forma giyen Marco Paixao, siyah-beyazlı takımın en önemli gol silahı olarak dikkat çekiyor. Portekizli oyuncu, bu sezon ligde 22 maça çıkarken, 13 gol kaydetti. Paixao'nun fileleri havalandırdığı karşılaşmalarda İzmir temsilcisi, 5 galibiyet, 4 beraberlikle 19 puan topladı.

Altay, ligde Marco Paixao'nun gol atamadığı müsabakalarda ise galibiyete ulaşamadı. Siyah-beyazlıların kazandığı Bodrumspor (1), Sakaryaspor (2), Altınordu (1), Gençlerbirliği (1) ve Boluspor (1) müsabakalarında 38'lik yıldız skor üretmeyi başardı.

 

Marco Paixao sessiz olunca Altay kazanamıyor ile ilgili etiketler Spor Toto 1. Lig Altay
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.