Marcelo yatakta sakatlandı!

2018 Dünya Kupası tüm hızıyla devam ediyor. Kıyasıya rekabetin yaşandığı turnuvada neler oluyor bir bakalım...

MAKETİ DEĞİL GERÇEĞİ KAYIP

Fanatik'in haberine göre;Meksikalı bir grup, arkadaşları Javier’in eşinden izin alamaması sebebiyle Rusya’daki Dünya Kupası’na gelememesi sonrasında espri olsun diye onun maketini yapmışlardı. Meksikalı grup, Javier’i gittikleri her yere götürüp, birlikte fotoğraf çektirdi. Ancak daha sonra bu kişinin eşinden izin aldığı ve Rusya’a geldiği öğrenildi. Gruba katılan Javier’in, birkaç gün sonra ise kaybolduğu ve kendisinden henüz haber alınamadığı öğrenildi.


MARCELO’YU YATAK SAKATLAMIŞ!

Brezilya’nın, Sırbistan’ı 2-0 yendiği maçta sol bek Marcelo sakatlanmıştı. Kasında bir sıkıntı olduğu tespit edilen tecrübeli futbolcunun ciddi bir durumu olmadığı ve son 16 Turu’nda forma giyebileceği öğrenildi. Milli Takım doktoru Lasmar ise Marcelona’nun yaşadığı sakatlıkla ilgili olarak, “Bu sakatlık, oteldeki yataktan kaynaklanabilir. Şu an durumu gayet iyi” dedi.

CABALLERO’YA TEHDİDE DEVAM

Hırvatistan maçında yediği ilk golde büyük hatası olan ve Arjantin’in gruptan çıkma ümitlerini zora sokan kaleci Willy Caballero ile ailesinin ölüm tehditleri aldığı öğrenildi. Tangocular’ın gruptan çıkmasına rağmen 36 yaşındaki file bekçisi, “Yaptığım hata sadece oyunun içerisinde olan bir hataydı, aileme küfürler edildi, ölüm tehditleri aldım ve hala bunları yaşamaya devam ediyorum” yorumunu yaptı.

KAVGADA 9 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kupadaki Sırbistan-Brezilya karşılaşmasının ardından ortalığın karıştığı öğrenildi. Spartak Stadı’nda oynanan mücadelede birlikte oturan iki ülke taraftarlarından bazılarının, 90 dakikanın bitmesiyle beraber birbirine girdikleri ifade edildi. Güvenliğin araya girmesiyle sakinleşen ortamın ardından polisin, 9 kişiyi gözaltına aldığı açıklandı.

MİHAJLOVİC 9 GÜN SONRA KOVULDU

Sırbistan futbolunun önemli isimlerinden Sinisa Mihajlovic, Portekiz ekibi Sporting Lizbon’la 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Tecrübeli hoca, imzayı attıktan tam 9 gün sonra kovuldu. Kulübün başkanı Sousa Cintra, “Mihajlovic’in ilk işi kamp yerimizi değiştirmek oldu. Bu da kulübün 300 bin Euro (1.6 milyon TL) kaybetmesi demek. Gelecek sezon planlarımız içine onu dahil etmedik ve sözleşmesini fesh ettik” dedi.

 

Marcelo yatakta sakatlandı! ile ilgili etiketler Brezilya Dünya Kupası Marcelo
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.