Marcao'dan 3 yıllık imza! Ayrılması bekleniyordu...

Sezon başında ismi Roma'yla anılan, bu yaz takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Marcao'dan 3 yıllık imza... Galatasaray sosyal medya hesabından duyurdu.

Galatasaray, Marcao ile tekrar söz kesti! Sezon başında ismi Roma'yla anılan Brezilyalı futbolcu, sarı-kırmızılı ekip ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Galatasaray'dan Marcao müjdesi. Sezon sonu takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan genç oyuncu, sarı-kırmızılı ekip ile sözleşme yeniledi. Takımdan Fatih Terim'in ayrılmasının ardından çalışmalara devam eden kulüp, Marcao ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılı ekip bu anlaşmayı sosyal medya hesabından duyurdu...

Marcao, Galatasaray'dan 2022-2023 sezonu için 1 milyon 300 bin Euro sabit transfer ücreti, 2023-2024 sezonu için ise 1 milyon 400 bin Euro sabit transfer ücreti alacak. Galatasaray'dan konu ile ilgili KAP’a yapılan açıklama yapıldı.

GALATASARAY'DAN KAP'A YAPILAN AÇIKLAMA

"Profesyonel Futbolcumuz Marcos Do Nascimento Teixeira ile sözleşmesinin 2022-2023 ve 2023-2024 sezonları sonuna kadar aşağıdaki şartlarda uzatılması konusunda anlaşmaya varılmıştır.

2022-2023 sezonu için net 1.300.000 Euro sabit transfer ücreti
2023-2024 sezonu için net 1.400.000 Euro sabit transfer ücreti"

ADI ROMA İLE ANILIYORDU

Sezon içinde Galatasaray ile bazı sorunlar yaşadığı bilinen Marcao'nun adı Roma ile anılıyordu. Serie A ekibinin Brezilyalı futbolcu için 15 milyon euro bütçe ayırdığı gelen iddialar arasındaydı.

Marcao'dan 3 yıllık imza! Ayrılması bekleniyordu... ile ilgili etiketler Galatasaray Marcao Transfer Sözleşme
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.