Marcao ve Luyindama'ya iyileştirilmiş sözleşme

Galatasaray'ın en az kazanan futbolcularından Marcao ile Luyindama'nın 2022'de bitecek sözleşmeleri uzatıldı. Takımın iki önemli ismine zam da yapıldı. İmzaların milli arada atılması, bu hamleyle şampiyonluk yarışında savunma hattının moral motivasyonunun yükselmesi planlanıyor.

Galatasaray yönetimi Marcao ve Luyindama'nın sözleşmelerinde iyileştirmeye gidiyor. Milliyet'in haberine göre; sözleşmeleri 31 Mayıs 2022'de bitecek iki savunmacı ile de görüşen yönetim takım ortalamasına göre daha az maaş alan iki stoperin maaşını eşitleme kararı aldı.

Yıllık 900 bin euro kazanan Marcao ve 1 milyon kazanan Luyindama'nın yeni maaşlarının 1.5 milyon euro olarak düzenleneceği belirtilirken, imzaların milli arada atılması bekleniyor. Bu hamleyle şampiyonluk yarışında da savunma hattının moral motivasyonunun yükselmesi planlanıyor.

2018-19 sezonunun devre arasında Portekiz'in Chavez kulübünden 4 milyon euro bonservisle transfer edilen Marcao, gösterdiği gelişimle Avrupa devlerinin transfer listesine girdi. Güncel piyasa değeri 12 milyon euroyu geçen 24 yaşındaki Brezilyalı stoper transfer edildiğinde "Portekiz liginin son sırasındaki takımdan stoper mi alınır? Stopere 4 milyon euro mu verilir?" gibi yorumlar yapılmıştı.

Kongolu milli stoper Christian Luyindama ise 2019 yazında Belçika'nın Standart Liege takımından 5 milyon euro bonservisle transfer edilmişti.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Muslera'ya yapılan imza töreninde, "Marcao ve Luyindama'ın sözleşmelerini uzatmada son aşamalara ulaştık. Önümüzdeki günlerde açıklayacağız" demişti.

 

 

Marcao ve Luyindama'ya iyileştirilmiş sözleşme ile ilgili etiketler Marcao Galatasaray Christian Luyindama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.