Marcao çıldırdı! Giresunspor maçında Kerem Aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı!

Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao, Giresunspor deplasmanında uzun süre unutulmayacak bir harekete imza attı. Sambacı, takımı 2-0 öndeyken maçın 2. yarısında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı. Maçın hakemi Marcao'yu kırmızı kartla oyundan attı.

Galatasaray sezonun ilk haftasının kapanış mücadelesinde Giresunspor deplasmanında maçı önde götürürken sahalarda ender görülen bir olay yaşandı. Sarı-Kırmızılılar'ın Brezilyalı stoperi Marcao, maç devam ederken bir anda takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldırdı!

İnanılmaz olay, Galatasaray'ın maçı 2-0 önde götürdüğü bölümde yaşandı. 60. dakikada top Galatasaray yarı sahasındayken bir anda Kerem'e yönelen Marcao, takım arkadaşlarının araya girmesiyle güçlükle sakinleştirildi.

İzleyenler "Acaba Giresunspor'dan birisi bir şey mi yaptı?" diye düşünürken kavganın G.Saray'lı iki futbolcu arasında yaşandığı anlaşıldı. Kenardan Fatih Terim'in çılgına dönmesine pek aldırmayan 25 yaşındaki futbolcuyu Luyindama zor kendine getirdi.

Maçın hakemi Erkan Özdamar ise yaşananları VAR monitöründe izledikten sonra Marcao'ya "Şiddet" nedeniyle kırmızı kart gösterdi. Yaşanan bu enteresan olayın ardından Kerem de yerini Emre Kılınç'a bıraktı.

Marcao çıldırdı! Giresunspor maçında Kerem Aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı!

HALİL DERVİŞOĞLU'NA MAÇTA TOKAT ATMIŞTI

Galatasaray ile Ümit Milli Takım'ın geçen sezon Ekim ayındaoynadığı hazırlık maçında ikili mücadele sonrası Marcao, milli futbolcu Halil Dervişoğlu'na tokat atmıştı. Bir anda saha karışırken Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas 70. dakikada takımı sahadan çekmişti.

Daha sonra olayın tarafları "Tokat yok, gerginlik var" şeklinde bir açıklama yapmıştı. Halil Dervişoğlu devre arasında Galatasaray'a transfer olmuştu.

 

Marcao çıldırdı! Giresunspor maçında Kerem Aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı! ile ilgili etiketler Galatasaray Marcao Kerem Aktürkoğlu giresunspor
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.