Marcao adım adım Sevilla yolucusu! Teklif 12 milyon Euro'ya kadar çıktı

Galatasaray'da, Marcao'nun takımdan ayrılması konusunda hareketli saatler yaşanıyor. Brezilyalı futbolcu, İspanyol ekibi Sevilla ile anlaşma sağladı. Sevilla'nın, Marcao için 12 milyon euroluk bir teklif yaptığı ancak Galatasaray'ın fiyatı artırmak istediği öğrenildi.

Galatasaray'da, Marcao'nun takımdan ayrılması an meselesi. Tecrübeli savunmacı, Sevilla ile anlaşma sağladı. Sarı kırmızılılar, İspanyol ekibiyle bonservis görüşmelerini sürdürüyor. Marcao'ya Zenit de talip olmuştu.

MARCAO'NUN TERCİHİ İSPANYA

Kariyerini Rusya'da sürdürmek istemeyen 26 yaşındaki oyuncu, İspanya'da forma giymeyi tercih etti.

SEVILLA'NIN TEKLİFİ 12 MİLYON EURO 

Sevilla'nın, Marcao için 12 milyon euroluk bir teklif yaptığı ancak Galatasaray'ın fiyatı artırmak istediği öğrenildi. Futbol direktörü Cenk Ergün'ün, İspanyol ekibiyle yapacağı pazarlıklar sonrası transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

SARI-KIRMIZILILAR MARCAO'YA 4 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

Marcao, 2019 yılının Ocak ayında Portekiz ekibi Chaves'ten transfer edilmişti. 26 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'da geçirdiği 3 buçuk sezonda, 141 resmi maçta görev aldı. Bu karşılaşmalarda 2 kez gol sevinci yaşayan Brezilyalı oyuncu, 2 kez de gol pası verdi.

Marcao adım adım Sevilla yolucusu! Teklif 12 milyon Euro'ya kadar çıktı ile ilgili etiketler Galatasaray Sevilla Marcao Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.