Marc Bartra Trabzon'a geldi! Taraftarlara ilk mesajı: Bize her yer Trabzon

Trabzonspor stoper transferinde mutlu sona ulaştı. Bordo-Mavili takım, Real Betis forması giyen ve anlaşmaya vardığı Marc Bartra'yı videoyla açıkladı. 31 yaşındaki stoper Marc Bartra, transfer görüşmesi için Trabzon'a geldi.

Türkiye'yi bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda temsil edecek olan Trabzonspor, Real Betis forması giyen Marc Bartra transferinde mutlu sona ulaştı.

Trabzonspor uzun süredir uğraş verdiği Marc Bartra transferini bitiriyor. 31 yaşındaki stoper Marc Bartra, transfer görüşmesi için Trabzon'a geldi.

Marc Bartra Trabzon'a geldi! Taraftarlara ilk mesajı: Bize her yer Trabzon

BARTRA: BİZE HER YER TRABZON

Resmi Twitter hesabından Bartra'nın uçaktan bir video paylaşan Trabzonspor transferi resmen duyurmuş oldu. Yıldız stoper videoda, ''Merhaba Trabzonspor ailesi. Trabzon'a gelmek için yoldayım. Sizleri görmek için sabırsızlanıyorum. Bize her yer Trabzon.'' ifadeleriyle taraftarlara ''Merhaba'' dedi.

Marc Bartra Trabzon'a geldi! Taraftarlara ilk mesajı: Bize her yer Trabzon - Resim : 2

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam eden başarılı savunma oyuncusu, geçen sezon forma giydiği 32 maçta 2.827 dakika sahada kalırken 2 gol kaydetti ve 6 kez de sarı kart gördü.

Bartra kariyerinde Borussia Dortmund ve Barcelona formalarını da giymişti.

TRABZONSPOR'UN O PAYLAŞIMI:

Marc Bartra Trabzon'a geldi! Taraftarlara ilk mesajı: Bize her yer Trabzon ile ilgili etiketler Trabzonspor Transfer Marc Bartra real betis
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.