Maradona'dan büyük skandal!

Dünya futbolunun yaşayan efsanesi Diego Armando Maradona, Real Madrid-Napoli Şampiyonlar Ligi mücadelesi için geldiği Madrid'de olay çıkarttı.

Dünya futbolunun yaşayan efsanesi Diego Armando Maradona, Real Madrid - Napoli Şampiyonlar Ligi mücadelesi için geldiği Madrid'de olay çıkarttı.

İspanyol basınına yansıyan haberde; maç için geldiği Madrid'de kaldığı otelde bir kadınla tartışma yaşayan Maradona'nın, sinirlerine hakim olamayarak kadını darp ettiği belirtildi. Olayın, kadının polise Maradona'nın kendisine saldırdığını ihbar etmesiyle ortaya çıktığı öğrenildi.

Sabah saatlerinde Maradona'nın kaldığı otel gelen polisin Arjantinli efsaneyi otel odasında sorguladığı kaydedildi. İhbarda bulunan kadının, Maradona'nın kızının arkadaşı olabileceği de haberde yer alan diğer iddialar arasında...

Maradona'dan büyük skandal! ile ilgili etiketler Maradona Madrid olay
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.