Maradona hakkında skandal iddia: "Otel odasında elbiselerimi yırtıp beni taciz etti"

30 yaşındaki Rus gazeteci Ekaterina Nadolskaya, dünyaca ünlü futbol efsanesi Diego Armando Maradona hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Rus gazeteci Ekaterina Nadolskaya, röportaj yapmak için yanına gittiği Diego Maradona ile yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

"Maradona ile kaldığı otelin lobisinde konuşmaya başladık. Ona kendisi ile röportaj yapmak istediğimi söylediğimde bana "Odama gel orada yapalım" dedi."

teryeryer

"Bize bir arkadaşım daha eşlik etti ancak bir süre sonra arkadaşım odadan ayrıldı."

"Maradona kapıyı kapattıktan sonra sorularıma cevap vermeye başladı. Bir süre sonra da beni taciz etmeye başladı."

eryeryeryrt

"Elbiselerimi zorla çıkarttı, tacizden üzerimde iç çamaşırlarım varken zor kurtuldum."

"Korktum, polisi arayacağımı söyledim. Otelin güvenlik servisini çağırdım. Eşyalarım odada kaldı."

"Uzun süre sonra polis otele geldi. Elbiselerimi o zaman alabildim. Kimse benden özür dilemedi."

rtyrturtu

Arjantinli futbol efsanesi, Rus gazetecinin bu iddialarını yalanlarken Maradona'nın yardımcıları "Gazeteci odaya girdikten sonra kendi isteği ile soyunmaya başladı" açıklamasında bulundu.

rtuyrtyr

Rus basınında çıkan haberde Konfederasyonlar Finali için Rusya'da olan Maradona'nın ve otel çalışanlarının polis tarafından sorguya alındığı iddia edildi.

Maradona hakkında skandal iddia: "Otel odasında elbiselerimi yırtıp beni taciz etti" ile ilgili etiketler Maradona Taciz efsane futbocu
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.