Kayserispor'da 3 futbolcu kadro dışı: Manuel Fernandes, Wilfried Kanga ve Harrison Manzala

Manuel Fernandes'in Kayserispor kariyeri pek parlak geçmedi. Sezon başında transfer olduğu Sarı-Kırmızılı kulüple 11 maça çıkan 34 yaşındaki orta saha oyuncusu ne gol attı ne de asist yapabildi. Portekizli "yıldız", 2 yabancıyla birlikte kadro dışı bırakıldı.

Kayserispor'da Manuel Fernandes, Wilfried Kanga ve Harrison Manzala kadrodışı bırakıldı. Teknik direktörlüğe Dan Petrescu'yu getiren ve Rumen çalıştırıcıyla çıktığı 5 maçta 9 puan toplayarak alt sıralardan kurtulma adına güçlü bir adım atan Sarı-Kırmızılılar'da kadro revize ediliyor.

Ara transfer döneminde sağ bek Ramazan Civelek, stoper Uğur Demirok, forvet Anton Maglica, sağ açık Melih Okutan ve Polonyali ön libero Karlo Muhar'ı kadrosuna katan Kayseri ekibi, sezon başından beri bekleneni veremeyen isimlerle yollarını ayırdı.

Kayserispor'da 3 futbolcu kadro dışı: Manuel Fernandes, Wilfried Kanga ve Harrison Manzala

Teknik heyetin raporu doğrultusunda 3 yabancı oyuncu, takım içerisinde yer almayacak. Manzala, Kanga ve Fernandes, kendilerine belirlenen idman programına uyacak olan üç futbolcu, yardımcı antrenör eşliğinde çalışacak. Bu 3 imin kulüp bulmaları halinde de şehirden ayrılmalarına izin verilecek.

Türkiye'de 2011-14 yılları arasında Beşiktaş forması giyen Portekizli yıldız Manuel Fernandes, sezon başı Rusya'nın Kuban Krasnodar takımından ayrılarak büyük umutlarla Kayserispor'a transfer edilmişti.

34 yaşında orta saha oyunucus, Sarı-Kırmızılı formayla 11 lig maçında görev alırken 495 dakika sahada kaldı. Kayserispor'un resmi sosyal medya hesapları bir süredir Fernandes'in fotoğraflarını paylaşmamaya özen gösteriyordu. Harrison Manzala ise 4 lig maçında sadece 123 dakikalık şans bulabildi. Kayserispor'un gol umudu olarak görülen ama kısa sürede futbol dünyasının ağır eleştirilerine maruz kalan Wilfried Kanga ise sarı kırmızılı forma ile 14 Süper Lig maçında 2 gol atarken 919 dakika forma giydi.

Kayserispor'da 3 futbolcu kadro dışı: Manuel Fernandes, Wilfried Kanga ve Harrison Manzala ile ilgili etiketler Kayserispor manuel fernandes Dan Petrescu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.