Mansur Yavaş'tan teröristbaşı Öcalan'a "Apo Bey" yakıştırması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan da dikkat çeken bir açıklama geldi. Mansur Yavaş, katıldığı canlı yayın programında, eli kanlı terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'a "Bey" diye hitap etti

Türkiye, 14 Mayıs'ta sandık başına gitmeye hazırlanırken, terör örgütleri de gözünü seçimden çıkacak sonuca dikmiş durumda. HDP ile işbirliği yapan 7'li koalisyon, terör örgütlerinin de desteği ile seçimlere giriyor. Koalisyon ortakları ise seçime günler kala teröristleri öven ifadeler kullanmaktan geri durmuyor.

HDP'NİN ÖCALAN'A ÖZGÜRLÜK VAADİ

Aday çıkarmayarak Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan HDP kanadında ise teröristbaşı Abdullah Öcalan'a özgürlük vaadi açık açık dile getirilirken seçimden zaferle çıkılması halinde Selahattin Demirtaş'ın da özgür kalacağı ifade ediliyor. Kemal Kılıçdaroğlu da her fırsatta "Demirtaş'ın serbest kalması için bana oy verin" çağrısı yapıyor.

BEBEK KATİLİNE "BEY" DİYE HİTAP ETTİ

7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı olarak gösterilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bebek katili terörist Abdullah Öcalan'dan bahsederken bir skandala imza attı. HDP'nin yöneticileri arasında Kandil'le bağlantılı olanların bulunduğunu kabul eden Yavaş, HDP'nin oy almak için Öcalan'ı içeriden çıkaracağını söylediğini ifade etti. Yavaş'ın, teröristbaşından bahsederken "Apo Bey" diye hitap etmesi dikkat çekti.

Mansur Yavaş'tan teröristbaşı Öcalan'a "Apo Bey" yakıştırması ile ilgili etiketler Mansur Yavaş Abdullah Öcalan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.