Mansur Yavaş'ın 'amel defterini' açtılar

Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı olarak son günlerde Mansur Yavaş'ın adının yüksek sesle geçmesi İmamoğlu lobisini harekete geçirdi. İmamoğlu'na en yakın internet sitelerinden biri olan Oda TV Yavaş'ın 'amel defterini' açtı. Yayınlanan haberde Yavaş'ın eski sözleri yeniden gündeme getirildi.

Ankara kulislerinde son günlerde muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın adı geçmeye başladı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Yavaş'ı işaret etmesi sonrası son iki gündür "Kürtler Mansur Yavaş'a oy verir mi" sorusu gündem oldu. Cezaevinde bulunan HDP eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş bile Yavaş konusuna açıklamalar yaptı.

Mansur Yavaş'ın adının ön plana çıkması sonrası İmamoğlu lobisi harekete geçti. İmamoğlu'na en yakın medya kuruluşlarından biri olarak bilinen Oda TV, eski defterleri açarak Yavaş'ın Kürtler ve HDP ile ilgili eski sözlerinini yeniden gündeme getirdi.

Mansur Yavaş'ın 'amel defterini' açtılar

Oda TV'nin “Kürtler Mansur Yavaş’a oy verir mi” sorusunun cevabı bu videoda" başlığı ile yayınladığı haberde "Gazeteci Candaş Tolga Işık’ın, Selahattin Demirtaş’a “Kürtler Mansur Yavaş’a oy verir mi?” sorusu akıllara Mansur Yavaş’ın “HDP’liler topluma kazandırılmalı” ve “Mecbur muyuz Ağrılıyı, Diyarbakırlıyı seçmeye?” sözlerini getirdi" ifadeleri yer aldı.

Haberde Yavaş'ın “Ben HDP’lileri terörist olarak görmüyorum. HDP’lilerin topluma kazandırılmasını düşünüyorum, tek adam pençesinden kurtarılması gerektiğini düşünüyorum" ve "“Mecbur muyuz Ağrılıyı, Diyarbakırlıyı seçmeye? Hasan Hüseyin Ceylan uğruna Ağrı’ya, Mardin’e Diyarbakır’a hizmet edecek insanları meclise gönderemeyiz" sözleri yer aldı.

Mansur Yavaş'ın 'amel defterini' açtılar ile ilgili etiketler Mansur Yavaş Haber İmamoğlu HDP Oda tv
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.